Blog Sayfamız, Kullanıma Açıldı!

Merhaba! İnternet sitemiz, esas olarak hukuk fakültesi öğrencilerinin kullanımı için tasarlanmıştır. Sosyal bilimler, siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler gibi bölümlerin yer aldığı iktisadi ve idari bilimler fakültesi öğrencilerinin de kullanımı açısından elverişli bir ortam amaçlanmaktadır. Bahsedilen bölüm veya fakültelerin öğrencisi olmasanız dahi internet sitemizi, bu alanda yazılar yayınlayabileceğiniz bir dijital platform haline getirmeyi hedefledik. Ayrıca, internet sitemizde yalnızca Türk-Alman Üniversitesi öğrencileri değil, diğer üniversitelerin öğrencileri de ilgili alanlarda yazdıklarının yayınlanmasını talep edebileceklerdir.

İnternet sitemizde hukuk (kamu – ceza hukuku ya da özel hukuk), siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler, sosyoloji, hukuk felsefesi ve etik ile ilgili konularda paylaşılmasını istediğiniz yazılarınızı bizimle, “paylaşım başvurusu” sayfasından iletişme geçerek, başlangıç adımı olarak, hangi konu ile ilgili yazmak istediğinizi ve yazınızın kapsamını ilettikten sonra ilgili metninizi bizimle paylaşabilirsiniz. İnternet sitemiz bakımından henüz gerekli yeterlilikleri sağlayamadığımızdan şu an için internet sayfası yetkilisi tarafından yazılarınız paylaşılacaktır. İlerideki hedeflerimiz doğrultusunda ise kulüp üyelerimizin yazılarını tamamen kendileri paylaşabilme imkanı sağlanacaktır.

İnternet sitemizin konsepti, blog tarzında olduğu için şu an için yalnızca blog yazılarını yayınlamayı düşünüyoruz, ancak en kısa zamanda akademik yazıların/yazılarınızın da yayınlanabileceği dijital bir platform haline getirmeyi planlıyoruz. Dolayısıyla, blog konseptine uygun olarak (daha kısa akademik yazılar, güncel konulara ilişkin eleştiri yazıları, haberler…) yazılarınızı bizimle paylaşabilirsiniz, sonrasında ise paylaşılması uygun olan metinlerinizi, size bildirdikten sonra internet sitemizde yayınlayacağız.